Λιπαντικό σιλικόνης

Εξελιγμένο λιπαντικό με βάση την σιλικόνη για την λίπανση όλων των τριβόμενων επιφανειών. Προστατεύει επίσης από την υγρασία και τη διάβρωση, δημιουργώντας ένα διάφανο φιλμ προστασίας. Χρησιμοποιείται όπου υπάρχουν τριγμοί και τριβές, για την αδιαβροχοποίηση μηχανών, ηλεκτρικών συστημάτων, οπλών, κ.λπ. Είναι το μοναδικό λιπαντικό το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα υλικά όπως πλαστικό, μέταλλο, ξύλο.

SIZE: 400ml
silicone_lube
 
 

P.O. 208

Λιπαντικό – αντισκωριακό σπρέυ υψηλής διεισδυτικότητας. Έχει την ικανότητα να εισχωρεί και να απομακρύνει την υγρασία και την σκουριά από οποιαδήποτε επιφάνεια. Λιπαίνει τέλεια, απλά και γρήγορα κάθε μεταλλικό αντικείμενο, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του. Χρησιμοποιείται, επίσης, για την εκκίνηση βρεγμένων κινητήρων, εξουδετερώνοντας την υγρασία από ηλεκτρικά μέρη όπως μπουζοκαλώδια, ανάφλεξη, κ.λπ. Στη συσκευασία παρέχεται ειδικό σωληνάκι πρόσβασης.

SIZE: 300ml
penetrating
 
 

P.O.PROFESSIONAL 207

Επαγγελματικό αντισκωριακό σπρέυ. Είναι το μοναδικό που περιέχει ατμώδεις συστολείς διάβρωσης (V.C.I.), οι οποίοι δημιουργούν ένα μοριακό ανασταλτικό στρώμα ιόντων, παρέχοντας πολύ καλή αντισκωριακή προστασία. Ιδανικό για λίπανση, προστασία και ξεμπλοκάρισμα μηχανικών εξαρτημάτων. Στη συσκευασία παρέχεται ειδικό σωληνάκι πρόσβασης.

SIZE: 200ml
p.o.
 

Γράσσο Μολυβδαινίου

Eιδικό κολλώδες λιπαντικό για την λίπανση και την προστασία αλυσίδων, γραναζιών και μηχανημάτων.

SIZE: 400ml
mos_lube
 

Γράσσο λιθίου

Προσφέρει ισχυρή και καθαρή λίπανση – προστασία κάτω από όλες τις συνθήκες. Η ειδική ενίσχυση με λίθιο το κάνει ιδανικό για άπειρες χρήσεις στο σπίτι, το αυτοκίνητο, σε σκάφη, σε μηχανάκια, σε φορτηγά, κ.λπ.

SIZE: 400ml
lithium_lube
 

Καθαριστικό επαφών

Άχρωμο καθαριστικό υγρό υψηλής ποιότητας για καθαρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Αφαιρεί σκόνες, ίχνη λαδιού και δακτυλικά αποτυπώματα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Μην το χρησιμοποιείτε σε συσκευές εν λειτουργία.

SIZE: 400ml
contact_cleaner
 
 
 

Γυαλιστικό ταμπλό

Γυαλιστικό, αποσμητικό, αντιστατικό και προστατευτικό σπρέυ για ταμπλό αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, κ.λπ. Ένα προϊόν για τέσσερις χρήσεις.
Δεν αφήνει αντιαισθητικές γυαλάδες και λαδώματα, ενώ, παράλληλα, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

SIZE: 300ml
auto_shine
 
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP